Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 378 of /home/webblock/public_html/sites/all/modules/contrib/field_collection/field_collection.module).

Gezond opvoeden
Mentaal welbevinden
Gezond opvoeden
Mentaal welbevinden
Gezond opvoeden
Mentaal welbevinden
Gezond opvoeden
Herken jij jezelf of je kinderen in volgende dilemma’s? • Kies ik ervoor om elke avond te gaan wandelen met de hond of kijk ik naar mijn favoriete soap op tv? • Zal ik een appel eten of toch maar die snoepreep verorberen? • Zeg ik neen tegen mijn vrienden wanneer ze me een sigaret aanbieden? Of vind ik het juist stoer om mee te roken?
Ja

Je bent zeker niet alleen. Deze dilemma’s houden telkens een al dan niet gezonde keuze in. Kinderen en jongeren, maar ook ouders, krijgen dagelijks te maken met verschillende invloeden die het moeilijk maken om voor het gezonde te kiezen. Denk maar aan zin hebben in iets zoet, niet goed in je vel zitten of groepsdruk ervaren om alcohol te drinken. Om je kinderen te ondersteunen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen, kan je samen werken aan het mentaal welbevinden Want wie zich goed in zijn vel voelt, zal makkelijker de gezonde keuze maken. 

Nee

Misschien ervaar je andere dilemma’s rond het al dan niet maken van een gezonde keuze? De kans is zeer groot. Kinderen en jongeren, maar ook ouders, krijgen dagelijks te maken met verschillende invloeden die het moeilijk maken om voor het gezonde te kiezen. Denk maar aan zin hebben in iets zoet, niet goed in je vel zitten of groepsdruk ervaren om alcohol te drinken. Om je kinderen te ondersteunen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, kan je samen werken aan het mentaal welbevinden. Want wie zich goed in zijn vel voelt, zal makkelijker de gezonde keuze maken. 

inleiding: 
  • Kies ik ervoor om elke avond te gaan wandelen met de hond of kijk ik naar mijn favoriete soap op tv?
  • Zal ik een appel eten of toch maar die snoepreep verorberen?
  • Zeg ik neen tegen mijn vrienden wanneer ze me een sigaret aanbieden? Of vind ik het juist stoer om mee te roken?
Gezond opvoeden categoriën: 
Uw score is
100/100
Volgende »
« Terug